Pici konyha a város közepén

Fehér kompaktlemez munkalappal, szaténszínű matt bútorlappal és kicsit sötétebb kompaktlemez fali panellal dolgoztunk ezen a visszafogott és elegáns konyhán, amit kihívás volt elkészíteni is (a sarokba a helykihasználás miatt ötszögű szekrények, abba ötszögű fiókok készültek) és fotózni is. Oldalról próbáltuk megmutatni, mi került a konyhába, a szomszéd valószínűleg nem értékelte volna, ha áttörjük a falat, hogy szemből is fotózhassunk.

Nem látszik a képen, de az konyhapult bevágása az ablakba kb 15 pozitív és negatív sarok kivágását jelentette, de az eredmény megérte a szöszölést a kompaktlemezzel. Köztünk szólva, nem adta magát könnyen, kemény volt, mint a fejem, rendesen megküzdöttünk egymással! Kb. 10 cm után égette szét a legjobb fűrészlapomat is, szerencsére a felsőmaró kései jobban bírták a tempót, és szép egyenes, tiszta éleket kaptam végül. Így szert tettünk némi plusz munkafelületre, amin a ház asszonyának orchideái és fűszernövényei is helyet kaptak.

A világítást mozgásérzékelős ledszalag biztosítja, az áramellátást összesen 11 halvány bézs színű schneider asfora konnektor biztosítja.

A “sok” helyre való tekintettel az elszívó szekrényét is igyekeztünk kihasználni, fűszereknek, apróságoknak pont jó, ha a tűzhely felett könnyen elérhetőek.

A fiókok push open vasalatokat kaptak, még a sarokba készített aszimmetrikus sokszögű példányok is.